Rólunk - Könyvelés és adótanácsadás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk


Ügyfélkörünket azon igényes, intelligens vállalkozók, kft-k alkotják, akik tisztában vannak vele, hogy a könyvelés nem csupán költség, hanem a nyugalomba, biztonságba tett befektetés!

Cégünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy kis- és középvállalkozások részére minden részletre kiterjedően számviteli (könyvelés, bérszámfejtés) szolgáltatást nyújtsunk.
 
Célkitűzéseink:    - magas szakmai színvonal, állandó felkészültség
                                   - gyors, naprakész munka
                                   - a teendők közérthető megbeszélése a szakzsargon mellőzésével
                                   - személyre szabott tájékoztatás
                                   - baráti hangvétel, tiszteletteljes kommunikáció
                                   - folyamatos kapcsolattartás
                                   - igényes környezet.
 
A REDactive Gold Könyvelőiroda minden ügyfélre kiemelt figyelmet fordít, legyen szó akár belföldi vállalkozó havi néhány bizonylatos könyvelési teendőiről, akár nagyobb cégek többszáz könyvelendő tételéről. Az adó- és számviteli jogszabályok betartása mellett minden vállalkozás esetében figyelembe vesszük a könyvelés várható egyedi sajátosságait. A számviteli bizonylatok és számlakeretet, valamint a könyvelés és a bérszámfejtés munkafolyamatát úgy alakítjuk ki, hogy képesek legyünk ügyfeleinket érthető és hasznosítható információkkal ellátni.
 
Hisszük, hogy a rendben, a folyamatos munkavégzésben, a határidők betartásában, betarttatásában komoly tartalékok rejlenek, mely tartalékok optimális kiaknázása lehetőséget teremt a hatékony költséggazdálkodásra, a legmagasabb minőségű követelmények megtartásával párosulva.
 
Mindezek eléréséhez a legjobb konferenciákon veszünk részt, folyamatosan továbbképezzük magunkat, a legkorszerűbb számítástechnikai eszközökkel dolgozunk, jogi és könyvvizsgálói háttérrel, és ami a legfontosabb, teljes körű felelősségbiztosítással rendelkezünk.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz